måndag 11 april 2011

Allsv. omg 2

Vi var i Örebro och tävlade igen, denna gång hos Örebro Ryttarteam, en jättetrevlig privat anläggning som hette Wittvångs Gård (tror jag). Det var andra omgången i Div 1 som var på tapeten. Inte för att vi kunde göra något åt att vi faktiskt kom näst sist förra gången så någon finalplats var det ju knappast läge att hoppas på.
Hoppade 1.10 med Kakan och fick ett nedslag. Katastrof på framridningen så klart men bra inne på banan, sedan dags för debut i 1.20. I stort sett oregerlig på framhoppningen även denna gång så vi tar bara ett par språng och går sedan och väntar på vår tur. Ryttaren som skulle starta efter Amanda frågade om hon ville vara ensam inne. Loppan svarade att -Ja det vore jättesnällt. Då säger människan att -Det får du inte för jag behöver den tiden på mig inne på banan. Sedan var diskussionen igång... Till slut gick jag fram till henne och spände ögonen i henne och sa att hon helt enkelt inte fick gå in samtidigt som oss. Människan blev vansinnig och sa att vi nog inte borde vara på tävling med en sådan häst och gick givetvis efter sin start och gnällde hos Överdomaren som sedan kom och diskuterade detta med oss att det var såååå synd om det andra ekipaget som ej fick samma förutsättningar som alla andra och bla bla bla. Till saken hör att vi verkligen har kollat upp detta och man har faktiskt rätt att vara ensam på banan om man säger till i insläppet. Inte för att detta någonsin varit ett problem, det är ju förhållandevis ofta man får vänta för någon har en strulig häst och inte attan har man tjafsat om det, det är väl bättre den nervösa hästen får en vettigt runda enl min mening... Ja ja, nog om detta. Kakan gick bra i början och slutet av banan, blev lite dragig på en linje i mitten och fick då med sig två bommar. 
Lusen var fin hela dagen och tog en gul rosett i förklassen 1.20 och var nolla i laghoppningen.
Laget som bestod av Amanda B - Joey, Johanna H - Chinon, Loppan - Lusen och Josefin J - Wopkje fick 4 + 4 + 0 + 0 fel och slutade på 5:e plats denna gång. Vann gjorde Loviseholm, med idel nollor som resultat. Snyggt!!

Kanske återkommer med någon liten film, men de blev ganska dåliga...

// Vickan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar