måndag 28 november 2011

Lillebror på turné

Igår lastade vi in Visse i lastbilen och tog en tur till Nina och Sissi Liljas Pay'n Jump i Mantorp. Ca 5 min kanske det tog att lasta och det är ju klart godkänt för att vara Visse. Glatt överraska blev man när man kom dit och det var en bra byggd bana med hela tävlingsmaterialet framsläpat och dessutom 10 hinder. Inget snålat där inte. Dessutom var kafeterian mycket trivsam och hade helt underbara lussebullar man kunde mosa i sig medans man väntade på sin tur.
I 90 cm smög Visse in på banan och trasslade runt första varvet med 1 stopp på hinder nr 1, två stopp och ett nedslag på hinder nr 2 och någon mer bom ner i slutet av banan. Loppan begärde omstart och då hade han slappnat av lite och tog sig runt med endast ett nedslag på hinder nr 3.
Efter ca 20 min vila var det redan dax för 1m. Då hade minsann poletten trillat ner och den duktiga lilla gossen skuttade runt felfritt (även om kombinationen de ställt in chockade honom lite).
Han var lugn och mysig att hantera hela tiden när vi gjorde iordning och väntade och lastningen när vi skulle hem tog bara ett par minuter.
Om 2 veckor är det dags för RIKTIG tävlingsdebut, i o f s på samma ställe, men det ska bli skoj nu när han sköter sig så himla bra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar