måndag 13 juni 2011

Drammen

Nu är vi hemma efter 3 dagar ihållande regn och sedan en finaldag med strålande sol i Drammen. Lusen och Loppan har varit otroligt duktiga och lärt sig hur mycket som helst.
Första dagen var den en 1.30 som de fick 0+4 fel i. Detta resultat och att det såg himla bra och säkert ut gjorde att de blev uttagna att hoppa i Nationslaget på lördagen. Hu så nervöst!!! 2 rundor på en riktigt rejäl 1.40 bana. Lusen såg strålande ut fram till hinder nr 6 som var 3-kombinationen där det blev alldelens för trångt till c-hindret och hans avsprångspunkt var mitt i hindret så de fick stopp och väntasignal. Finns enl mig inte mycket värre än att få stopp  på c i trekombinationen. På andra försöket hoppade de dock galant genom hela. Några hinder senare var det dags för det stora vattnet. Loppan red snyggt och fint med lagom tryck och Lusen.....hoppade endast över din lilla murdelen framför!!!??? Stackarn, han fattade inte alls varför han hamnade i en ljusblå damm. Resten av banan var inga problem men de fick ett par tidsfel också så det slutade på 10 fel. I laget red Alexandra "Kråkan" Emmanuelsson(16 fel), Karin Martinssen (8 fel), Loppan (10 fel) och Louise Torgerssen (0 fel).
I runda 2 gick det bättre för oss och vi tog lite mark på Norge och Danmark. Kråkan fick nu 8 fel, Karin, Loppan och Louise 4 fel var. Tyvärr räckte det inte helt utan vi kom trea iallafall. En liten notis är ändå att både Norge och Danmark hade sina EM-lag mot våra tjejer som debuterade i dessa sammanhang.
Igår var det finaldag och en ny 1.40-bana. Lusen rev 2 igen men såg super ut och kändes otroligt fin enl Loppan.

Film kommer....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar